Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Corporatiu

Banc Sabadell tanca la titulització de préstecs consum per un import de 1.000 milions d’euros


20/09/2019
  • L’operació, subscrita per inversors institucionals nacionals i internacionals, generarà una plusvàlua de 80 milions d’euros
  • A més, suposa un impacte positiu en la ràtio de capital CET1 fully loaded de cap a 10pbs

 

Banc Sabadell ha signat avui la constitució de "Sabadell Consum 1", un fons de titulització de préstecs consum amb titularitat de la mateixa entitat financera amb un valor net comptable de 1.000 milions d'euros, amb un tipus d'interès mitjà de 7,4% en la data de cessió, i amb una vida mitjana de dos anys aproximadament.

La totalitat dels bons de titulització seran subscrits per inversors institucionals, nacionals i internacionals després d'un procés de "bookbuilding" en què la demanda ha excedit l'oferta en més de tres vegades.

Cal destacar que aquesta operació generarà una plusvàlua de prop de 80 milions d'euros abans d'impostos, i d'altra banda també suposarà un impacte positiu total en la ràtio de capital Common Equity Tier 1 (fully loaded) de cap a 10 punts bàsics.

El tancament definitiu, subjecte a la subscripció i desemborsament dels bons de titulització emesos pel fons de titulització, suposarà la baixa en balanç d'aquests préstecs, amb el consegüent alliberament dels actius ponderats per risc.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.